cruise

Cruises met Zon, Eilanden en Stranden

Stap aan boord en cruise mee naar de zonnigste stranden en eilanden van deze wereld. Een ideale zonvakantie per cruiseschip. Populair zijn de cruises naar de Griekse Eilanden in de Oost Middellandse Zee en de zeecruises naar de zonnigste en tropische eilanden van de Caribbean. Van Bermuda tot Aruba. Van de Canarische Eilanden tot de eilanden in de Middellandse Zee. Van Hawaii tot Fiji in de Stile Zuidzee. Of wat dacht u van een reis per cruiseschip langs stranden en eilanden in Azie. Bali, Jave en Komodo in Indonesie. Phuket en Koh Samui in Thailand. Alle ruimte en tijd om te zonnebaden, een cocktail te drinken of om te watersporten. Snorkelen, duiken, surfen of de zee verkennen op een jetski.

Veel cruiseschepen volgen de zon en de zomer. Deze schepen cruisen in 'onze' zomer in de Middellandse Zee om daarna in het najaar een transatlantische oversteek te maken naar de Caribbean of Zuid Amerika. In het voorjaar keren deze cruiseschepen weer terug in het Middellandse Zee gebied.

Winterzon Cruise Vakanties

Er is een ruime keuze aan zonovergoten bestemmingen, ook voor in de wintermaanden. In opkomst zijn de cruises naar het zonnige Dubai in het Midden Oosten. Of een cruisereis naar Zuid Afrika, Het Caribisch bied, Azie, Midden Amerika en de Pacific. Blijft u liever in Europa ? Op de Canarische Eilanden zijn de temperaturen ook in de winter nog aangenaam. Ideale vaargebieden voor een winterzon cruisevakantie. Overwinteren op een cruiseschip. Reis de zon achterna en boek een lange cruisereis van enkele weken of enkele maanden. Ideaal voor mensen die de koude wintermaanden willen ontvluchten of voor wereldreizigers die de wereld willen ontdekken tijdens een lange cruise.

Tip: Combineer uw cruise vakantie met een zon- en strandvakantie. Ideaal als u nog even een week extra wilt genieten op het strand van een zonnig eiland.

Privé Eilanden & Stranden

Een aantal cruise rederijen hebben zelfs eigen privé eilanden en stranden in de Caribbean en de Stille Zuidzee. Plaatsen waar bijna niemand anders komt liggen klaar voor u om ontdekt te worden. Geen overvolle stranden, maar alle ruimte voor u en uw mede passagiers.