cruise

Cruises vol Natuur en Avontuur

Stap aan boord en cruise mee naar de mooiste plekken op aarde. Populair zijn de cruises naar de adembenemende Noorse Fjorden en de Noordkaap in Noorwegen. Maar de gletsjers en nationale parken van Alaska zijn een bezoek waard. Dichterbij en net zo bijzonder zijn de cruisereizen naar IJsland en Groenland. Geisers, ijsbergen en zeeleeuwen. Geen wonder dat delen van Groenland tot het UNESCO-werelderfgoedbehoren.

Of wat dacht van een safari door de woestijn in het Midden Oosten. Maar er is meer. Duiken in de Caribbean of de Stille Zuidzee, een jungle tocht in Middenof Zuid Amerika, wilde dieren spotten in Afrika, genieten van de bijzondere flora en fauna van de Galapagos eilanden.

• Cruises met excursies: Geschikt voor natuurliefhebbers die bijzondere excursies willen combineren met een verblijf op een groot en comfortabel cruiseschip met alle luxe en faciliteiten.
• Expeditie Zeecruises: Meer avontuur en een cruise vol natuur. Op plaatsen komen waar grotere schepen niet kunnen komen. Uitermate geschikt voor avontuurlijke reizigers die bijzondere plaatsen willen bezoeken.
• Cruisvakanties in combinatie met een landarrangement: Het beste van twee werelden. Combineer een zeecruise met een langer verblijf aan wal. Zo heeft u de tijd om nog meer te ontdekken van een bepaald gebied.

Expeditie Cruises

Bent u een natuurliefhebber en avontuurlijk aangelegd ? Reis dan per expeditiecruiseschip naar b.v. de Zuidpool. IJsbergen, walvissen en de adembenemende uitzichtenover eindeloze ijslandschappen vind u in Antartica. Deze reizen worden vaak ook gecomineerd met een bezoek aan Zuid Amerika. De expeditie cruiseschepen zijn veelal wat kleiner en kunnen op plaatsen komen waar grotere schepen niet kunnen of mogen komen. Kan een schip niet op een bepaalde plek komen, dan worden er zodiacs ingezet of kajaks. Zo kunt u b.v. van dichtbij een pinguin colonie bekijken of per kajak walvissen spotten.

Bent u een liefhebber van flora en fauna. Op zoek naar een ontspannen en verzorgde cruise per cruiseschip ? Wij hebben de mooiste vaargebieden met bijzondere cruiseroutes voor u op een rij gezet. In Europa en wereldwijd, vergeet uw verrekijker en wandelschoenen niet in te pakken.